OHJELMAA PORUKALLE

  

 

TAPAHTUMAPÄIVÄ ASIAKKAAN TILOISSA:

Tulemme tilauksesta myös paikan päälle. Alle 200 km etäisyydellä matkakulut sis.hintaan.  Pitemmillä matkoilla mahdollisuus suunnitella tapahtuma työmatkojemme äärelle, jolloin ei välttämättä tule erilllisiä matkakuluja. Liikumme usein Etelä-Pohjois -väliä. Tapahtumapäivän ohjelmaksi henkilökohtainen Aura/Chakra-kuvaus (laaja yli 20-sivuinen kartoitus ohjeineen) sis.myös Martinin tulkinnan aurasta, kesto 30 min./hnk, maksu 45e. Lisätietoja kuvauksesta: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. -sivulta! Selvänäköinen kanavointi Kirsiltä,kesto 30 min./hnk, maksu 46e. Martinilta voi tilata selvänäkö-kanavoinnin, vyöhyketerapian tai hypnoosi-hoidon. Saapuaksemme paikan päälle tarvittaisiin meille kummallekin  8-12 sitoutunutta asiakasta.Maksut käteisellä paikan päällä. Jos sinulla on tilat (2 erillistä huonetta) sekä kiinnostuneita tuttavapiirissäsi, ota yhteyttä! Jos muita tilaan liittyviä kuluja ei tule, saa emäntä itselleen ilmaisen hoidon (joko selvänäkö tai aurakuvaus). Ota yhteyttä Kirsiin niin suunnitellaan lisää!

              

Rakkaus-meditaatioillat  sekä  Ilta (tai iltapäivä) Valoauttajien yhteydessä

Ohjaan eri paikkakunnilla Rakkaus-meditaatioita sydämen avaamiseen rakkaudellisuuteen ja kultaisen ajan vastaanottamiseen sekä vahvistamiseen.  Valoauttajien yhteydessä -tilaisuudessa kanavoin meditaatioita valoauttajien yhteyteen parantavan ja vahvistavan Tarkemmat tiedot kokoontumisista löytyvät Tapahtumat-sivuilta! Kesto n. 2h ja ovimaksu yleensä n.30e. Tilauksesta myös muualla.

Yleisömeediotilaisuudet

Sopimuksen mukaan yleisömeediotilaisuudet eri paikkakunnilla tai valmiille porukalle kotihoitolallamme Lammilla (Hml). Välitän henkimaailman (kotiinlähteneiden) viestejä paikalla oleville. Tilaisuuksien ovimaksut yleensä 15e/hnk, paikasta riippuen. Myös esim. yksityiskanavointeja päivällä ja illalla meediotilaisuus (tai kurssi).

Healing-ilta

Martin ohjaa parantavan meditaation käyttäen apunaan erilaisia parantavia soittimia sekä verbaalista ohjausta. Hän soittaa esim. parantavaa ja luonto-yhteyttä vahvistavaa australialaista didgeridoo-puusointinta, joka hoitaa lempeästi kehoa. Healing-meditaatioissa voi käyttää myös rumpua ja krsitalli- tai tiibetinkulhoa. Healing-illan järjestämiseen tarvitaan tila, johon mahtuu alustojen päälle makuulle. Pyydä tarjous suoraan Martinilta: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tia 040-5339521.

Healing-ilta voidaan järjestää myös kotihoitolallamme Rovaniemellä.  Tapahtumat-sivulta valmiiksi ohjelmassa olevat!

 

Enkeli workshop -meditaatioilta

Kirsi ohjaa parantavia enkelimeditaatioita sekä ohjaa kanavointiharjoitteluun viestien vastaanottamiseksi enkeliauttajilta. Illan kesto sopimuksen mukaan esim. 2h tai 3,5h illan toiminnasta riippuen. Paikan päällä Rovaniemellä tai asiakkaan tiloissa. Iltamaksu n. 30-45e/hnk sisällöstä ja paikasta riippuen. Kysy lisää Kirsiltä!

 

ILTA VALOAUTTAJIEN YHTEYDESSÄ -PORUKALLE!

Kirsi Gren ohjaa kanavoituna henkisen illan valmiille porukalle. Jos sinulla on rauhallinen tila ja tiedossa väh. 8 osallistujaa, ota yhteyttä ja tilaa minut paikalle pitämään parantavaa iltaa! 

Ilta alkaa rauhoittumalla ohjattuun puhdistavaan ja energioita kohottavaan meditaatioon valoauttajien kanssa, jonka kanavoin juuri tälle paikalle olevalle ryhmälle. Henkisiä harjoitteita, tietoa ja keskustelua, viestien vastaanottamista myös enkelikorteilla. Kukin ilta on ainutkertainen. Kesto 1,5-2h, ryhmän koosta riippuen. Perusmaksu n. 35e/hnk (jollei tilavuokraa tai yli 150 km matkaa). Pyydä tarjous omalle porukallesi! Tilaisuuden järjestäjä (1 hnk) veloituksetta. Lisätiedot ja tilaukset: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 0405807610.