MUUT HOITAJAT

MARTIN HANSÈN-HAUG   www.uranus.sivuni.fi 

Lappilainen luontaisterapeutti, selvänäkijä ja kouluttaja MARTIN HANSÈN-HAUG.  Hänen pätevyysalaansa ovat: perinteinen jäsenkorjaus, vyöhyketerapia (Ersdalin menetelmällä), hypnoosi ja rentoutusohjaus (jännityksiin, tupakkaan, painonhallintaan jne.), energiapuhdistukset (omaan kenttään tai kotiin, vastaanotolla tai kaukona), energiahoidot ja selvänäköinen kanavointi. Lisäksi hän tekee Aurakuvauksia energioiden/chakrojen kartoitukseen sekä äänihealing -meditaatioita.  Myös tilauksesta ryhmille sopimuksen mukaan.

Energiapuhdistukset KAUKONA itselle tai kotiin, ota yhteys ja keskustele lisää!

Ajanvaraus: 040-5339521   mailto:Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.                            

 

MERI LYRA   ks. lisää  www.tmimerilyra.fi 

Eläinkommunikaatio lemmikistäsi (myös lahjaksi) myös meediointi henkimaailmaan siirtyneiltä, luonnonhenkikartoitukset ympäristöstäsi, auralukemukset ihmisille.  Lemmikin energiahoito kaukona esim. kolmen kerran kaukohoitosarja, sisältää raportin kustakin hoidosta. 

Lemmikkien lomahoitopalvelu (kotikäynnit Uudenmaan alueella) sekä käsityöpalvelut (esim. persoonalliset villasukat). mailto:Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

14370178 10154353855470569 7388745575237344852 n