* FENGSHUI-KONSULTAATIOT KOTIIN *  9 KI:N ASTROLOGISET TULKINNAT  *  FENGSHUI-KURSSIT :

 

 

Olen FENGSHUI-konsultti  ja otan vastaan fengshui-kartoituksia asuntoihin/taloihin/työtiloihin Pohjois-Suomen alueella. Mahdollisuuksien ja sopimuksen mukaan myös muualla (työmatkojeni pohjoinen-etelä varrelta). Puhelinvalmennus fengshuin perusteisiin paikkakunnasta riippumatta.

FENGSHUI-KONSULTAATIO KOTIIN:

Avainkysymys konsultaatiossa on: millaista muutosta tarvitset kotiisi?  Fengshui-konsultaatiosta on mahdollista saada apua myös jos kodin energia/ilmapiiiri on jumittunut tai tuntuu, ettei mikään etene, on sairastelua, väsymystä, ihmissuhdeongelmia, taloudellista huolta jne.....  Kiinalainen fengshui-viisaus on tietopaketti ilmansuunnista, elementeistä, energioista sekä niiden vaikutuksesta ihmisten eri elämänosa-alueisiin. Se kertoo missä kotona on parhaat paikat eri elämänteemojen tukemiseen! Konsultti mittaa klassisen fengshuin oppien mukaisesti kodin vahvuusalueet ja antaa ohjeita niiden teema-alueiden vahvistamiseen ja hyvien muutosten käyntiinlaittamiseen. Esim. rakkaus, terveys, vauraus, henkinen viisaus, sukulaissuhteet, jne....

Konsultaatiossa kartoitetaan kodista ne kohdat, joissa energiat eivät tue asukkaita ja on erityisen hyödyllinen silloin kun halutaan lisää voimaa jollekin tietylle elämänalueelle esim. parisuhteeseen, talouteen, terveyteen jne.  Fengshui on vanha kiinalainen tietopankki uudenlaiseen energiajärjestykseen, jossa energiat/elinvoima virtaa paremmin ja, joihin voi vaikuttaa huomioimalla eri elementtien vaikutukset/muutostarpeet kotona ja järjestämällä koti sellaiseksi, jossa energiat virtaavat elinvoimaa ja runsautta kotiin tuoden. Pienilläkin muutoksilla voi olla merkittäviä vaikutuksia! Tärkeintä on laittaa muutos käyntiin - siitä poikii aina uutta voimaa :)

Konsultaatiota varten tarvitaan  pohjapiirustus (2 kopiota), jotka toimitetaan etukäteen konsultille. Tarvitaan myös pohjoisen ilmansuuntatieto (pohjaan merkittynä). Laadin sen perusteella kodistasi "Baguan" eli elementtien/energioiden järjestäytymistä kuvaavan piirroksen, jonka perusteella voidaan todeta kodin huoneiden sijaintien merkitykset asukkaiden elämänalueille. Sen jälkeen käyn kohteessa valmiin baguan kanssa ja annan suullisesti opastusta asioihin, joita voi heti käynnistää. Konsultaatioon kuuluu myös 9-tähden kiinalaisen astrologian mukainen tietopaketti asukkaiden hyvinvoinnin tueksi. Sitä varten tarvitaan asukkaiden synt.pv, kk, v. Astrologinen on merkityksellinen asukkaiden elementti-tietojen määrittämiseksi, jotta heidän oman huoneen voimaelementti voidaan huomioida hyvinvoinnissaan.

Fengshui-konsultaation voit tilata seuraavasta:

a) Käynti paikan päällä asiakkaan kirjatessa suulliset ohjeet ylös: Toimita etukäteen pohjapiirros (miel. A4-kokoisena) johon olet merkinnyt mahdollisimman tarkasti nuolen osoittamaan pohjoista kohti ja ilmoita myös asukkaiden syntymäajat (pv,kk,v) minulle etukäteen. Teen sinulle valmiin baguan ja 9KI-astrologisen tulkinnan. Sovitaan käynti luoksesi (kesto 1,5h) jolloin annan paikan päällä suulliset ohjeet tilan energioiden parantamiseen siten, että itse kirjoitat ne muistiin paikan päällä. 

Hinta a)konsultaatiosta:  bagua 1 krs 15e/2 krs yht. 25e + 9 KI-astrologinen 40e + puolisosta 15e + lapsista 10e/hnk + suullinen konsultointi paikan päällä 1,5h (+mahdollinen matka-aika Rovaniemen ulkopuolella) 50e/h>2,5h=125e + edestakainen matka-aika (á 50e/h). Lisäksi Rovaniemen ulkopuolella kilometrikorvaus 0,45e/km.  Ennakkomaksu laskua vastaan 50%. Loput 50% erääntyy käynnin yhteydessä.

b) Konsultaatio puhelinvalmennuksena (suullinen ohjaus fengshuin perusteisiin):  Toimita etukäteen pohjapiirros (miel. A4-kokoisena), johon olet merkinnyt mahd.tarkasti nuolen osoittamaan pohjoista kohti ja ilmoita myös asukkaiden syntymäajat (pv,kk,v) minulle etukäteen.  Saat minulta laskun konsultaatiosta, josta heti ennakkomaksuna 50%.  Saatuani tarvittavat materiaalit sinulta, teen valmiiksi fengshui-baguan sekä asukkaiden astrologiset kartoitukset, joista ilmenee heidän peruselementtinsä, mikä on tärkeää huomioida kunkin oman huoneen fengshuissa.  Postitan sinulle valmiin baguan ja astrologiset sekä fengshuin perusmateriaalia, jotka tarvitaan esille kun käymme valmennusta puhelimitse.  Sovitaan puhelinvalmennusaika.   Sovittuna aikana asiakas soittaa minulle (tavalliseen matkapuhelimeeni) ja opastan fengshuin peruslaittamista tunnin puhelinohjauksena. Asiakas kirjaa asiat itselleen ylös. Myöhemmin, kun asiat asunnossa ovat lähteneet kehittymän, voimme sopia tarpeen mukaan myös lisäohjauksesta puhelimitse tai tarkistuskäynnistä paikan päällä.

Hinta b) konsultaatiosta:  Baguan valmistaminen 1 kerros 15e/2 kerrosta yht. 25e. Laaja 9 KI-astrologinen kartoitus 40e + puolisosta 15e + lapsista 10e/hnk sisältäen henk.kohtaiset sekä parisuhteeseen/perhehierarkiaan liittyvää tulkintaan. (Vaihtoehtoisesti lyhyt 9 KI-kartoitus pelkkiin elementteihin liittyen: -30% laajemman kartoituksen hinnasta).  Puhelinvalmennus 1 h 50e (asiakas soittaa). Materiaalia liittyen fengshuin perusteisiin asiakkaalle postitettuna 5e.  Esimerkki: 1 kerroksen asunto perheellä, jossa vanhemmat ja 2 lasta > fengshui-puhelinvalmennuksen hinnaksi tulee yhteensä 145e. 

Hinnat sisältävät alv 24%.  Maksuehto: ennakkomaksu 50% laskua vastaan tilauksen yhteydessä. Loppulasku 50% erääntyy puhelinkeskustelua (tai käynti)päivänä.

 

 

Fengshui-kuva 2. jin-jang

 

9 TÄHDEN ASTROLOGISET,  HENKILÖKOHTAISET TULKINNAT:

Teen tulkintoja kirjeitse hintaan 40e /hnk (sis.alv). 9KI:n astrologista tulkintaa varten tarvitaan:  syntymäaika (pv, kk, v), etu- ja sukunimi, postiosoite, puhelinnumero. Saatuani tietosi laitan sinulle pankkiyhteystiedot maksua varten. Toimitus noin 2 vkon kuluessa. Maksun jälkeen toimitan tulkintasi kirjeitse suoraan kotiin! Tilausosoite: mailto:Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai 040-5807610 (myös tekstarit). Samassa yhteydessä puolison tulkinta 15e ja lapsista  10e/hnk.

YHDEKSÄN TÄHDEN ASTROLOGIA eli JIU ZING (9 KI) on alunperin kiinalainen menetelmä, joka mittaa ihmiskehon energiakentän ja maan energiakentän välistä suhdetta. Japanilaisittain tätä astrologian alaa kehitettiin pitemmälle koskemaan myös ihmisluonnetta. Syntymävuoden ajankohta antaa tietoa ihmisen sielullista perusolemustaan (vuosinumero=sielunumero=aikuisnumero), jonka vaikutus hänen elämäänsä on 60%. Kuukausinumeron eli lapsinumeron vaikutus on aikuisella 35% ja lapsilla enemmän, koska vuosinumeron vaikutus painottuu enemmän vasta aikuisikään. Sitten on vielä laskettavissa tendenssi- eli akseliluku, jonka vaikutus on 5% mikä antaa ulkoisen olemuksen(auran) kautta ensivaikutelman henkilöstä. Syvin astrologinen tulkinta saadaan huomioimalla nämä kaikki tekijät ja laskemalla elementtien/trigrammien sukupuolten yhteisvaikutukset niin henkilöllä (kuin perheen välisinä). Henkilökohtaisissa tulkinnoissa kerron myös yleisteemoilla eteenpäin nousevia näkymiä. 

 

 FENGSHUI-KURSSI -ILLAT JA KURSSIPÄIVÄT:

"FENGSHUILLA KODIN ENERGIAT TUOTTAMAAN UUTTA ELINVOIMAA JA RUNSAUTTA" OPASTUS FENGSHUIN maailmaan -iltakurssi kestoltaan noin 3,5h tai päivämuotoisena pitempikin.
Käymme kurssilla yhdessä läpi fengshui-baguan (piirroskaavio energioiden/elementtien huonejärjestyksestä kotona) mukaiset alueet esim. terveys,rakkaus,runsaus jne. Kurssilla opit perusohjeet parantavien muutosten käynnistämiseen omassa kotonasi :)
Ennen kurssia toimitetaan kodin pohjapiirros (pohjoisen ilmansuunta merkittynä) ja synt.aika etukäteen Kirsille. Teen niiden perusteella sinulle valmiin Baguan sekä 9-tähden astrologisen tulkinnan.
Kurssimaksun koostumus: Valmiin Baguan ja 9KI-astrologisen tulkinnan teko etukäteen. Päivämuotoisen kurssin (klo 10-15) tai iltamuotoisen kurssin (klo 15-20) maksu:  bagua 15e(1 krs)/yht.25e(2 krs), 9 KI astrologinen tulkinta 40e(1-2 hnk)/50e(3>hnk) + päivän kurssimaksu 65e = yhteensä 120-140e.  Tilausryhmän koko ja lopullinen kurssimaksu määräytyvät kilometrimatkan ja kurssipaikan mahdollisten kulujen perusteella. Jos sinulla on tila ja kiinnostuneita valmiina, pyydä tarjous!  Ks. tapahtumista seuraavat tulossa olevat fengshui-kurssit!
 

Olen Suomen Fengshui-yhdistyksen www.fengshui.fi  sekä Fengshui Sampo www.fengshuisampo.fi  yhdistyksien jäsen.