* FENGSHUI-KONSULTAATIOT KOTIIN *  9 KI:N ASTROLOGISET TULKINNAT  *  FENGSHUI-KURSSIT :

 

Fengshui

 

Olen FENGSHUI-konsultti  ja otan vastaan fengshui-kartoituksia asuntoihin/taloihin/työtiloihin Etelä-Suomen alueella. Mahdollisuuksien mukaan myös muualla (työmatkojeni varrelta).

FENGSHUI-KONSULTAATIO KOTIIN:

Avainkysymys konsultaatiossa on: millaista muutosta tarvitset kotiisi?  Fengshui-konsultaatiosta on mahdollista saada apua myös jos kodin energia/ilmapiiiri on jumittunut tai tuntuu, ettei mikään etene, on sairastelua, väsymystä, ihmissuhdeongelmia, taloudellista huolta jne.....  Kiinalainen fengshui-viisaus on tietopaketti ilmansuunnista, elementeistä, energioista sekä niiden vaikutuksesta ihmisten eri elämänosa-alueisiin. Se kertoo missä kotona on parhaat paikat eri elämänteemojen tukemiseen! Konsultti mittaa klassisen fengshuin oppien mukaisesti kodin vahvuusalueet ja antaa ohjeita niiden teema-alueiden vahvistamiseen ja hyvien muutosten käyntiinlaittamiseen. Esim. rakkaus, terveys, vauraus, henkinen viisaus, sukulaissuhteet, jne....

Konsultaatiossa kartoitetaan kodista ne kohdat, joissa energiat eivät tue asukkaita ja on erityisen hyödyllinen silloin kun halutaan lisää voimaa jollekin tietylle elämänalueelle esim. parisuhteeseen, talouteen, terveyteen jne.  Fengshui on vanha kiinalainen tietopankki uudenlaiseen energiajärjestykseen, jossa energiat/elinvoima virtaa paremmin ja, joihin voi vaikuttaa huomioimalla eri elementtien vaikutukset/muutostarpeet kotona ja järjestämällä koti sellaiseksi, jossa energiat virtaavat elinvoimaa ja runsautta kotiin tuoden. Pienilläkin muutoksilla voi olla merkittäviä vaikutuksia! Tärkeintä on laittaa muutos käyntiin - siitä poikii aina uutta voimaa :)

Konsultaatiota varten tarvitaan kodin neliötieto, pohjapiirustus (2 kopiota), jotka toimitetaan etukäteen konsultille. Tarvitaan myös pohjoisen ilmansuuntatieto (pohjaan merkittynä)  (tai mittaan sen käynnin aikana). Laadin sen perusteella kodista "Baguan" eli elementtien/energioiden järjestäytymistä kuvaavan piirroksen, jonka perusteella voidaan todeta kodin huoneiden sijaintien merkitykset asukkaiden elämänalueille. Sen jälkeen käyn kohteessa valmiin baguan kanssa ja annan pikaohjeet asioihin, joita voi heti käynnistää. Käynnin jälkeen teen yksityiskohtaisen kirjallisen kartoituksen koko asunnon energiamahdollisuuksista, sisältäen ehdotuksia kodin sisustusjärjestykseen ja siellä suositeltaviin muutoksiin/tehosteisiin. Konsultaatioon kuuluu myös 9-tähden kiinalaisen astrologian mukainen tietopaketti asukkaiden hyvinvoinnin tueksi.

Fengshui-konsultaation voit tilata a) perusteellinen sis. kirjallisen raportin kanssa tai b) nopea suullisella arvioinnilla:

a) Fengshui-konsultaatioon menee aikaa n. 2-3 h baguan sekä astrologisen tulkinnan tekemiseen ja käyntiin paikan päällä, sitten  2-3 h kirjallisen raportin/ohjeiden valmistamiseen.  Tästä noin 5-6 h työstä on veloitus 250e sis. alv + matkakilometrikorvaus 0.45 e/km  (Kanta-Hämeen alueella matkat sis. hintaan).  Piha-alueesta on mahdollisuus tehdä erillinen, lyhyt kartoitus 80 e lisähintaan.  Pienistä kerrostaloasunnoista veloitus saattaa olla pienempi, neliöiden määrästä riippuen. Parasta on pyytää tarjous!

b) Halvempi ja nopeampi vaihtoehto konsultaatioon: Toimita pohjapiirros (2 kopiota)pohjoisen ilmansuunta mahdollisimman tarkkaan merkittynä ja asukkaiden syntymäajat minulle etukäteen. Teen sinulle valmiin baguan ja lyhyen astrologisen tulkinnan. Sovi käynti luoksesi (kesto 1,5h) jolloin annan paikan päällä suulliset ensiapu-ohjeet tilan energioiden parantamiseen siten, että itse kirjoitat ohjeet muistiin paikan päällä. Tällöin kirjallinen raporttini jää pois. Hinta tällaiseen nopeampaan konsultaatioon: 1h bagua+astrologia + suullinen konsultointi paikan päällä 1,5h (+mahdollinen matka-aika Kanta-Hämeen ulkopuolella), yhteensä 2,5h=125e + matka-aika (á 50e/h). Kanta-Hämeen ulkopuolella kilometrikorvaus 0,45e/km.

 

 

Fengshui-kuva 2. jin-jang

 

9 TÄHDEN ASTROLOGISET,  HENKILÖKOHTAISET TULKINNAT:

Teen tulkintoja kirjeitse hintaan 35e /hnk (sis.alv). 9KI:n astrologista tulkintaa varten tarvitaan:  syntymäaika (pv, kk, v), etu- ja sukunimi, postiosoite, puhelinnumero. Saatuani tietosi laitan sinulle pankkiyhteystiedot maksua varten. Toimitus noin 2 vkon kuluessa. Maksun jälkeen toimitan tulkintasi kirjeitse suoraan kotiin! Tilausosoite: mailto:Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai 040-5807610 (myös tekstarit). Puolison tulkinta 15e ja lapsista perheen yhteydessä 10e/hnk.

YHDEKSÄN TÄHDEN ASTROLOGIA eli JIU ZING (9 KI) on alunperin kiinalainen menetelmä, joka mittaa ihmiskehon energiakentän ja maan energiakentän välistä suhdetta. Japanilaisittain tätä astrologian alaa kehitettiin pitemmälle koskemaan myös ihmisluonnetta. Syntymävuoden ajankohta antaa tietoa ihmisen sielullista perusolemustaan (vuosinumero=sielunumero=aikuisnumero), jonka vaikutus hänen elämäänsä on 60%. Kuukausinumeron eli lapsinumeron vaikutus on aikuisella 35% ja lapsilla enemmän, koska vuosinumeron vaikutus painottuu enemmän vasta aikuisikään. Sitten on vielä laskettavissa tendenssi- eli akseliluku, jonka vaikutus on 5% mikä antaa ulkoisen olemuksen(auran) kautta ensivaikutelman henkilöstä. Syvin astrologinen tulkinta saadaan huomioimalla nämä kaikki tekijät ja laskemalla elementtien/trigrammien sukupuolten yhteisvaikutukset niin henkilöllä (kuin perheen välisinä). Henkilökohtaisissa tulkinnoissa kerron myös yleisteemoilla eteenpäin nousevia näkymiä. 

 

 FENGSHUI-KURSSI -ILLAT JA KURSSIPÄIVÄT:

"FENGSHUILLA KODIN ENERGIAT TUOTTAMAAN UUTTA ELINVOIMAA JA RUNSAUTTA" OPASTUS FENGSHUIN maailmaan -iltakurssi kestoltaan noin 3,5h tai päivämuotoisena pitempikin.
Käymme kurssilla yhdessä läpi fengshui-baguan (piirroskaavio energioiden/elementtien huonejärjestyksestä kotona) mukaiset alueet esim. terveys,rakkaus,runsaus jne. Kurssilla opit perusohjeet parantavien muutosten käynnistämiseen omassa kotonasi :)
Ennen kurssia toimitetaan kodin pohjapiirros (pohjoisen ilmansuunta merkittynä) ja synt.aika etukäteen Kirsille. Teen niiden perusteella sinulle valmiin Baguan sekä 9-tähden astrologisen tulkinnan.
Kurssimaksun koostumus: Valmiin Baguan ja 9KI-astrologisen tulkinnan teko etukäteen. Päivämuotoisen kurssin (klo 10-15) tai iltamuotoisen kurssin (klo 15-20) maksu:  bagua 15e(1 krs)/20e(2 krs), 9 KI astrologinen tulkinta 35e(1-2 hnk)/45e(3>hnk) + päivän kurssimaksu 60e = yhteensä 110-125e.  Tilausryhmän koko ja lopullinen kurssimaksu määräytyvät kilometrimatkan ja kurssipaikan mahdollisten kulujen perusteella. Jos sinulla on tila ja kiinnostuneita valmiina, pyydä tarjous!  Ks. tapahtumista seuraavat tulossa olevat fengshui-kurssit!
 

Olen Suomen Fengshui-yhdistyksen www.fengshui.fi  sekä Fengshui Sampo www.fengshuisampo.fi  yhdistyksien jäsen.