Meditaatiolevyt

Olen kanavoinut studiossa meditaatiolevyjä, jotka ovat valmiita paketteja kotityöskentelyyn, sisältäen ohjauksen sekä taustamusiikin. Voit siis varata itsellesi rauhallisen tilan ja laittaa CD:n pyörimään! Meditaatiolevyjen tarkoitus on saattaa sinut oman sydämesi ja henkisen viisautesi äärelle, jolloin pystyt nostamaan energiavärähtelyäsi yhä korkeammaksi, saamaan parempia yhteyksiä oppaisiin sekä rentoutumaan erittäin hyvin. Korkeimman ohjaus tulee mukaan jokaisen kerran levyä kuunnellessasi :), siksi jokainen kuuntelukerta tulee olemaan erilainen ja ainutlaatuinen!

Meditaatiolevyjen ovh on ollut 23e/kpl + postikulut >>> CD:t nyt  varaston tyhjennyksenä tarjoushintaan:

Levyjen tilaaminen: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai 040-5807610. Anna tilaukseen nimi, puh ja osoite. Laitan tekstarilla maksuohjeet. 

Tahtipoprtaat cd 1Tähtiportaat no 1:    Tarjoushintaan 15e + 3,20 e posti!

Sisältää 2 ohjattua meditaatiomatkaa:
- Maan yhteydessä (27:48 min.) Maa, elementit, luomakunnat
- Tähtien yhteydessä (29:57 min.) Kristalliyhteys chakroihin.  Osien välissä pieni tauko, ne voidaan kuunnella erikseen tai peräkkäin.  Oman energian vahvistamista ja puhdistamista! 

Aurinkomeditaatio cdAurinkomeditaatio:   Tarjoushintaan 15e + 3,20 e posti!

Sisältää yhden (40 min.) matkan enkelten ja auttajien kanssa.

Henkistä syvyyttä ja energiaa tuova voimanhakumatka vahvistaa omaa henkistä tehtävääsi ja kanavointia sekä yhteyttäsi valon enkeleihin. 

 Matka Atlantikselle: Uusin meditaatiolevyni sisältää myös käynnin Kristalliplaneetalla parantavassa hoidossa. Kohottava, hoitava, kirkastava matka omien energioiden ja Atlantiksen äärelle. Kesto 46:11 min. Tarjoushintaan 15e + 3,20 e posti!

 Pakettitarjouksena:  "Opas uuden ajan valotyöhön" -kirja & Matka Atlantikselle CD yhteishintaan 35e sis.postituksen! pienempi kuva atlantis levystä pienempi kuva valo opas ja atlantislevy